VIVAX – ACP-24CH70AUJI R32

VIVAX – ACP-24CH70AUJI R32

50,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.9/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1150.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.30 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1,205 X 400 X 317 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

 

Category: Brand:
0

TOP

X