VIVAX – ACP-24CH70AEX

VIVAX – ACP-24CH70AEX

32,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.8/3.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7034.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7327.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7034/7327 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2503 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2280 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 48.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X