VIVAX – ACP-24CH70AERI R32

VIVAX – ACP-24CH70AERI R32

52,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8440.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9440.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2117 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 48.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 700 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

 

Category: Brand:
0

TOP

X