VIVAX – ACP-24CH70AEMI R32

VIVAX – ACP-24CH70AEMI R32

48,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7880.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8790.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7330 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2345 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2035 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 980.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

 

Category: Brand:
0

TOP

X