VIVAX – ACP-24CF70AERI R32

VIVAX – ACP-24CF70AERI R32

72,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8650.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7620 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2190 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1208.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 66.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

 

Category: Brand:
0

TOP

X