VIVAX – ACP-18CT50AERI

VIVAX – ACP-18CT50AERI

51,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5570.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4800/5000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1630 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1700 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 58.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X