VIVAX – ACP-18CH50AUJI R32

VIVAX – ACP-18CH50AUJI R32

37,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5270/5370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1490 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 48℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1,010 X 358 X 310 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X