VIVAX – ACP-18CH50AEX

VIVAX – ACP-18CH50AEX

24,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.2/3.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5275.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5568.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1542 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 820.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X