VIVAX – ACP-18CH50AEVI

VIVAX – ACP-18CH50AEVI

43,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6120.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6741.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X