VIVAX – ACP-18CH50AERI R32

VIVAX – ACP-18CH50AERI R32

39,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X