VIVAX – ACP-18CH50AEQI R32

VIVAX – ACP-18CH50AEQI R32

35,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6130.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6740.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X