VIVAX – ACP-18CF50AERI R32

VIVAX – ACP-18CF50AERI R32

61,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6150.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7030.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1640 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 902.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.60 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа

 

Category: Brand:
0

TOP

X