VIVAX – ACP-12PT35AEF

VIVAX – ACP-12PT35AEF

16,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/2.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 0 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 386.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 53.7 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -5℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 32.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 0 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: /
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X