VIVAX – ACP-12CT35AERI

VIVAX – ACP-12CT35AERI

39,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4950.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1030 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1030 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X