VIVAX – ACP-12CH35AULI R32

VIVAX – ACP-12CH35AULI R32

19,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 980 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -10℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 850 X 620 X 370 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X