VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

25,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 48℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X