VIVAX – ACP-12CH35AEYI R32

VIVAX – ACP-12CH35AEYI R32

49,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.0/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4813.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 943 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -32℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 36.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер и филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X