VIVAX – ACP-12CH35AEX
ПОНУДА

VIVAX – ACP-12CH35AEX

14,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.2/3.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X