VIVAX – ACP-12CH35AEVI R32

VIVAX – ACP-12CH35AEVI R32

33,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.7/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4466.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4877.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1117 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер и филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X