VIVAX – ACP-12CH35AERI R32

VIVAX – ACP-12CH35AERI R32

27,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X