VIVAX – ACP-09PT25AEH

VIVAX – ACP-09PT25AEH

17,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+ (2.62/2.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 370.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД ℃ ДО ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: /
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X