VIVAX – ACP-09PT25AEF

VIVAX – ACP-09PT25AEF

15,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/2.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 0 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 350.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 51.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -5℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 0 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: /
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 0 x  0 x 0 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X