VIVAX – ACP-09CH25AEYI R32

VIVAX – ACP-09CH25AEYI R32

47,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.2/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4158.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/5103 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 483 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 834 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 565.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -32℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 36.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X