VIVAX – ACP-09CH25AEX
ПОНУДА

VIVAX – ACP-09CH25AEX

13,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.2/3.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2368.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2784.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2368/2784 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 821 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 771 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 510.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
1

TOP

X