VIVAX – ACP-09CH25AERI R32

VIVAX – ACP-09CH25AERI R32

25,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3190.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3660.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2780 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 749 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 715 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 521.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X