Toshiba – SUZUMI PLUS RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E

Toshiba – SUZUMI PLUS RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E

94,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/8000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1074.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 43.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 85 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ Филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X