Toshiba – SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E

Toshiba – SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E

44,690ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.9/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X