Toshiba – SUPER DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-Е

Toshiba – SUPER DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-Е

99,390ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4500/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1370 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 744.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 22.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Plasma Air Purifier филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X