Toshiba – SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е

Toshiba – SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е

78,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.5/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 726.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 20.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 45 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Plasma Air Purifier филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X