Toshiba – SHORAI PREMIUM RAS-B22J2KVRG-E / RAS-22J2AVRG-E

Toshiba – SHORAI PREMIUM RAS-B22J2KVRG-E / RAS-22J2AVRG-E

89,390ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.8/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6100/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1990 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 984.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 27.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X