Toshiba – SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E

Toshiba – SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E

56,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 636.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 24.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X