Toshiba – SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1

Toshiba – SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1

39,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3300/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 920 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 530 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X