Toshiba – SEIYA RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E1

Toshiba – SEIYA RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E1

37,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 770 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 860 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 530 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X