TOSHIBA – SEIYA RAS-24J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1

TOSHIBA – SEIYA RAS-24J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1

72,490ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6500/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1074.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X