Toshiba – SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1

Toshiba – SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1

59,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 798.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X