Toshiba – BI-FLOW RAS-B18U2FVG-E / RAS-18PAVSG-E

Toshiba – BI-FLOW RAS-B18U2FVG-E / RAS-18PAVSG-E

108,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 34.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X