Toshiba – BI-FLOW RAS-B10U2FVG-E / RAS-10PAVSG-E

Toshiba – BI-FLOW RAS-B10U2FVG-E / RAS-10PAVSG-E

71,490ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 860 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 468.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 26.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 30 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X