Panasonic – CS-TZ35TKEW

Panasonic – CS-TZ35TKEW

51,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.7/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 980 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 678.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X