Panasonic – CS-FZ50UKE

Panasonic – CS-FZ50UKE

61,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/3.9)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1580 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1150.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 39.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 50 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 870 X 290 X 214 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X