Mitsubishi – MSZ-LN61/MUZ-LN61

Mitsubishi – MSZ-LN61/MUZ-LN61

124,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.5/6.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 6100/6800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1790 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1810 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: НЕМА ИНФО
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: НЕМА ИНФО
НИВО НА БУЧАВА: НЕМА ИНФО
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 15.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 55.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 70 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Plasma Quad филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 880 X 840 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X