Mitsubishi – MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

Mitsubishi – MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

79,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.5/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 820 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 822.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 15.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X