Mitsubishi – MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF

Mitsubishi – MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF

65,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 785.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -10℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X