Mitsubishi – MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

Mitsubishi – MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

42,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3400/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1210 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 975 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 701.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -10℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X