Mitsubishi – MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA

Mitsubishi – MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA

33,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (5.1/3.8)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3150/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1040 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 618.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -10℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: Еколошки Фреон
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X