Mitsubishi – MSZ-EF50VE/MUZ-EF50VE

Mitsubishi – MSZ-EF50VE/MUZ-EF50VE

98,390ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.5)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1560 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1650 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 792.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 55.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 54.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: Еколошки Фреон
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 880 X 840 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X