Mitsubishi – MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE

Mitsubishi – MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE

60,290ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.6/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 910 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 49.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: Еколошки Фреон
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X