Mitsubishi – MSZ-BT25VG/MUZ-BT25VG

Mitsubishi – MSZ-BT25VG/MUZ-BT25VG

37,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (8.1/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2500/3150 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 714.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 57.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X