Mitsubishi – MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

Mitsubishi – MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

59,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.6/4.7)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 990 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1030 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 684.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 46℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X