Haier – TUNDRA GREEN AS68TEBHRA-CL/1U68REFFRA

Haier – TUNDRA GREEN AS68TEBHRA-CL/1U68REFFRA

61,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 1000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/8100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2160 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2180 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1200.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 890 X 697 X 353 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X