Haier – TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA

Haier – TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA

40,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1460 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X